IZVJEŠTAVANJA

Reporter HTV-a o izborima u BiH: Najmirnije je, nekako, u hrvatskom entitetu

Stranke okupljenje oko Hrvatskog narodnog sabora, uz tek ponekog nezavisnog kandidata vjerujem da neće imati ozbiljnijih problema na lokalnim izborima, rekao je Đuzel

Đuzel se javio iz Sarajeva. Screenshot

Piše: M. Sm.

15.11.2020

O lokalnim izborima u našoj zemlji izvještavaju i mediji u susjednim državama, među kojima je i Hrvatska radiotelevizija (HRT).

Za dnevnik HTV-a danas se iz Sarajeva javio Ivica Đuzel koji je kazao kako „deveti po redu poslijeratni lokalni izbori u BiH, evo ovdje u Sarajevu, protječu mirno“.

Ustvrdio je da će „sasvim sigurno na odaziv utjecati loša epidemiološka slika u BiH, iako su utemeljeni i mobilni timovi, njih 200-njak, kako bi mogli glasati oni koji to žele, a koji su zaraženi ili u izolaciji“.

U nastavku svog javljanja, Đuzel je kazao da u Doboju i Zvorniku od ranih sati ima incidenata jer promatračima nije dozvoljeno da budu prisutni na glasačkim mjestima, a potom je rekao:

- Najveća gužva je, doznajemo, u Banja Luci gdje se epidemiološke mjere, uopće, ne poštuju, a najmirnije je, nekako, u hrvatskom entitetu, stranke okupljenje oko Hrvatskog narodnog sabora, uz tek ponekog nezavisnog kandidata vjerujem da neće imati ozbiljnijih problema na lokalnim izborima. Zasigurno će najzanimljivije biti u etnički podijeljenom Stocu, a ono što nas očekuje je veliko finale 20. prosinca u gradu Mostaru. Naime, nakon godina i godina pregovaranja, SDA i HDZ dogovorili su politički okvir za provedbu lokalnih izbora u Mostaru...

Na ovom linku pogledajte kako je izgledalo Đuzelovo javljanje iz Sarajeva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.