{UŽIVO} / AVAZ TV

Čampara: Pozivam Bakira Izetbegovića da podnese ostavku

Na Avaz TV rezultate izbora i potpuni debakl SDA u Kantonu Sarajevo komentirao je Aljoša Čampara, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo

Piše: D. H.

15.11.2020

Poštovani čitatelji portala "Dnevnog avaza", povodom lokalnih izbora koji se danas održavaju u našoj zemlji, od 19 sati pratite specijalni program na našem portalu, kao i "YouTube" kanalu Avaz TV i Facebook stranici.

Na Avaz TV rezultate izbora i potpuni debakl SDA u Kantonu Sarajevo komentirao je Aljoša Čampara, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo.

- Četvorka je ubjedljivo i iznenađujuće pobijedila, posebno u ovim gradskim općinama. Očekivao sam i upozoravao na ove stvari. Mislim da je na ovaj način spašena civilizacija. U općini Ilidža je kandidat Nermin Muzur ubjedljivo pobijedio jer su građani bili svjesni na koji način su pojedinci vodili kampanju, mislim na Fikreta Prevljaka - rekao je Čampara.

Kazao je da je ovo veliki problem za SDA, prije svega za Kantonalni odbor SDA.

- Moraju pothitno podnijeti ostavku, ali mislim i cjelokupno rukovodstvo SDA na čelu s Bakirom Izetbegovićem treba podnijeti ostavku. Svi ostali rezultati govore da je SDA ostvarila katastrofalan historijski rezultat na izborima - rekao je, između ostalog, Čampara. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.