NA KIOSCIMA DILJEM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Spremna optužnica za respiratore

Saznajemo kada će BiH dobiti novi plinovod i ko je u proceduru uputio Nacrt Zakona o "Južnoj interkonekciji"

Piše: Avaz.ba

23.11.2020

Današnja naslovna strana "Dnevnig avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Spremna optužnica za respiratore.

Otkrivamo kada mi moglo Tužilaštvo BiH podići optužnicu u predmetu "Respiratori", kada je donesena naredba o pokretanju istrage i kakva je sudbina uređaja plaćenih 10,5 miliona KM i ko i zašto ne dozvoljava da se obavi verifikacija.

Saznajemo kada će BiH dobiti novi plinovod i ko je u proceduru uputio Nacrt Zakona o "Južnoj interkonekciji". Donosimo informaciju zašto osuđeni tužilac Božo Mihajlović mora ponovo u sudnicu Suda BiH.

Komentar dana pisao je novinar Miralem Aščić.

Pročitajte i reakcije na tvrdnje Milorada Dodika o postojanju tajnog dogovora Bakira Izetbegovića i Dragana Čovića o trećem entitetu. Šta o tome kažu analitičari Enver Kazaz i Nedžad Latić, a šta političari Adil Osmanović i Zlatko Miletić. Kakva je reakcija Sefera Halilovića i šta on misli o tome!?

U intervju za "Avaz" govori Igor Crnadak, generalni sekretar PDP-a. Kakvu je poruku na izborima poslala Republika Srpska.

Na stranama Globusa donosimo priču zašto je Angela Merkel politička ličnost Evrope.

Zašto za migrante u Krajini ne važi policijski sat. Donosimo reakcije na odlazak našeg velikana Mustafe Nadarevića. Šta o smrti legendarnog glumca kažu njegove kolege i prijatelji. Šta će biti s serijom "Lud, zbunjen, normalan"?

Čitajte i kako je mnogim bh. građanima u inozemstvu uskraćeno pravo na glasanje.

Šta se dešava u Sarajevu ko je i zašto bacio malotovljev koktel na kuću Edina Kozića.

Na stranam Sporta čitajte sve o utakmicama Premijer lige BiH u nogometu. Sarajevo igra šampionski, hoće li Edin Džeko moći na teren.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.