OBOGAĆEN SADRŽAJ

Olimpijski centar "Jahorina" zvanično otvorio sezonu skijanja

Radno vrijeme ski centra je od 9 do 16 sati za dnevno i od 18 do 21 sat za noćno skijanje

Skijašima na raspolaganju staza Poljice i lift sidro Poljice. OC JAHORINA

A. Č. / Srna

29.11.2020

Olimpijski centar "Jahorina" zvanično je otvario sezonu skijanja, uz obogaćene sadržaje i kapacitete.

Zahvaljujući snježnim padavinama, pogodnoj temperaturi, a najviše sistemu za osnježavanje, Jahorina ponovo prva u regionu spremno dočekuje sve ljubitelje snježnih aktivnosti, saopšteno je iz Olimpijskog centra. 

- Pratimo situaciju, sistem za osnježavanje je u pogonu u svakom momentu kada to uslovi dozvoljavaju. Za sada je skijašima na raspolaganju staza Poljice i lift sidro Poljice - rekao je direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan LJevnaić.

On je naveo da je šestosjed Poljice u pogonu, ali za panoramsku vožnju do Olimpijskog bara, koji ove zime skijašima svoja vrata otvara u proširenom kapacitetu i sa novim menijem.  

- Zahvaljujući dobroj pripremi staza i sistemu osnježavanja ponovo prvi u regionu puštamo skijalište u rad - dodao je LJevnaić.

Radno vrijeme ski centra je od 9 do 16 sati za dnevno i od 18 do 21 sat za noćno skijanje.  

Popust od 70 posto važiće na dnevne i dnevno-noćne karte koje se kupe i iskoriste isti dan, a kupovina karata je moguća na prodajnom mjestu Poljice.

Olimpijski centar "Jahorina" apeluje da se svi skijaši i posjetioci tokom boravka na ovoj planini pridržavaju svih neophodnih epidemioloških mjera, da budu odgovorni prema sebi i drugima, te da uživajući u snježnim radostima jačaju svoj imunitet boravkom u prirodi i aktivnim odmorom na Jahorini.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.