OGLASIO SE NA FACEBOOKU

Muzur tvrdi: Na Ilidži izgorjela dva automobila, više ništa nije isto

Pozivam organe da istraže ove slučajeve, pozivam ih da izuzmu sve snimke sa video nadzora iz ulice u kojoj se sve dešavalo

Muzur traži istragu. Avaz

Piše: G. M.

29.11.2020

Novoizabrani načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur napisao je večeras na Facebooku da su u ovoj općini izgorjela dva automobila nakon izbora, čemu je pripisao političke motive.

- Poslije izbora u mojoj mahali ništa nije isto. Već su izgorjela dva auta i to kako kažu sama se zapalila. Jedno od tih auta je auto moje kolegice sa liste, učiteljice za koju se bore roditelji svih prvačića, ona je majka dva odlična momka reprezentativca BiH u košarci i rukometu. Ona je supruga jednog od najboljih sportista i sportskih radnika sa ovih prostora – napisao je Muzur koji je bio kandidat „četvorke“, odnosno NiP-a.

Dodao je da je riječ o „odličnoj porodica koja se nikad nije nikom zamjerila, sve do ovih izbora izgleda“.

- Pozivam organe da istraže ove slučajeve, pozivam ih da izuzmu sve snimke sa video nadzora iz ulice u kojoj se sve dešavalo, jer se na njima sve vidi. Samo da vas napomenem, nećete moći sakriti niti uništiti video dokaze kao u slučaju Dženan Memić, jer sam ja već vidio iste. Nikad se nismo bojali onoga što očima vidimo – napisao je Muzur.


Poslije izbora u mojoj mahali ništa nije isto. Već su izgorila dva auta i to kako kažu sama se zapalila. Jedno od tih...

Posted by Nermin Muzur on Sunday, 29 November 2020
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.