POBUNA U SDP-U

Mahmutćehajić pitao: Hoće li sada SDP izbaciti Nikšića, Mašića, Dizdara i ostale kriminalce, kradljivce izbora, mafijaše

Kritiku je uputio i Demir Mahmutćehajić, nekadašnji istaknuti član SDP-a u Stocu

Kritiku je uputio i Demir Mahmutćehajić. Arhiv

A. Č.

2.12.2020

Žestoke reakcije javnosti su uslijedile nakon što je SIPA po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine u Srebrenici uhapsila predsjednika Općinskog odbora SDP-a Srebrenica Begu Bektića i njegove saradnike zbog izbornih prevara u korist aktuelnog načelnika Srebrenice i negatora genocida Mladena Grujičića.

Kritikama su se pridružili i pojedini članovi unutar SDP-a, koji odgovornost fakturišu rukovodstvu stranke, dok istovremeno to rukovodstvo tvrdi da nisu bili upoznati sa spornim aktivnostima Bektića.

Kritiku je uputio i Demir Mahmutćehajić, nekadašnji istaknuti član SDP-a u Stocu, koji se oglasio na svom Facebook profilu.

- Hoće li sada SDP izbaciti Nermina Nikšića, Damira Mašića, Nerina Dizdara i ostale kriminalce, kradljivce izbora, mafijaše, podlace...? Ovo u Srebrenici je samo vrh ledenog brijega njihovih djelovanja!!! Fuj!!! – napisao je Mahmutćehajić.

Hoće li sada SDP izbaciti Nermina Nikšića, Damira Mašića, Nerina Dizdara i ostale kriminalce, kradljivce izbora, mafijaše, podlace... ? Ovo u Srebrenici je samo vrh ledenog brijega njihovih djelovanja!!! Fuj!!!

Objavljuje Demir MahmutcehajicUtorak, 1. prosinca 2020.
Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.