REAKCIJE

Mijatović pozvao Komšića, Džaferovića i Turković da otkažu sastanak s Lavrovom: Ovo je uvreda prema državi

Pošto već ne smijete to da uradite onda ćutite i poklopite se ušima, te prestanite sa dnevnim laprdanjima gdje glumite patriote, napisao je Mijatović

Mijatović: Naravno, velike patriote, vi to nećete uraditi. Facebook

A. Č.

14.12.2020

Na današnjem sastanku ministra vanskih poslova Rusije Sergeja Lavrova i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada dodika nije bila istaknuta zastava Bosne i Hercegovine. 

Tim povodom Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a, na Facebooku je pozvao Željka Komšića, Šefika Džaferovića, Biseru Turković, da otkažu sutrašnji sastanak sa Lavrovim i otkažu gostoprimstvo.

- Lavrov u Istocnom Sarajevu sa svesrpskom oligarfijom!  Naravno nema zastave BiH, pozivam Željka Komsića, Šefika Džaferovića, Biseru Turković, da otkažu sutrašnje sastanke sa Lavrovim i otkažu gostoprimstvo!  

Ja da sam član Predsjedništva ili ministar vanjskih poslova uradio bih to odmah pa šta god da je cijena, ovo je uvreda prema državi Bosni i Hercegovini i diplomatski skandal bez presedana!

Naravno, velike patriote, vi to nećete uraditi jer ne želite da se zamjerite vašem koalicionom bratu Miloradu Dodiku!  Pošto već ne smijete to da uradite onda ćutite i poklopite se ušima, te prestanite sa dnevnim laprdanjima gdje glumite patriote! - napisao je Mijatović na Facebooku.

Status sa Facebooka. Printscreen

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.