NA KIOSCIMA DILJEM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Koalicija za Mostar i HDZ u vodstvu

U Mostaru održani izbori nakon što su građani grada na Neretvi 12 godina bili uskraćeni za svoje pravo da glasaju

Piše: Avaz.ba

21.12.2020

Današnja naslovnica Dnevnog avaza. Avaz

U današnjem printanom izdanju “Dnevnog avaza”, najtiražnijeg dnevnog lista u BiH čitajte o historijskim izborima u Mostaru koji su održani prvi put nakon 12 godina. Nakon nezvaničnih rezultata, u vodstvu su Koalicija za Mostar i i HDZ.

U ekskluzivnom intervjuu novi komandant NATO snaga u BiH Erik Folsted (Eric Folkstead) govori o euroatlantskom putu BiH, saradnji s Oružanim snagama naše zemlje, ali i o problemu migrantske krize. 

Komentar dana "15 propalih godina" pisao je Danijal Hadžović.

Pročitajte našu analizu o teškom političkom trenutku za Milorada Dodika u svjetlu izborne u SAD i posljednjeg diplomatskog skandala koji je izazvao s ikonom.

Ličnost dana je Emin Softić, vođa razvojnog tima u TMD grupaciji.

Na stranicama globusa čitajte o novom soju virusa koji je izazvao strah širom svijeta. Donosimo nevjerovatnu priču o ribarima koji su preživjeli 108 dana golgote u Libiji.

Povodom Dana rudara koji se obilježava u BiH za "Avaz" je govorio Sinan Husić, predsjednik Sindikata radnika rudnika u FBiH. Husić upozorava da rudarima u FBiH slijedi grčevita borba za opstanak rudnika u našoj zemlji.

Na stranicama Crne hronike čitajte o sukobu koji je u Tuzlanskom kantonu nastao između Tužilaštva i MUP-a KS, nakon što je policajac koji je iz pištolja ranio Muhameda Selimovića koji ga je u poslovnici NLB banke napao makazama, saslušan u svojstvu osumnjičenog. 

U Jet-setu, Lejla Trnčić, direktorica Stručne službe AMUS-a govori o problemima s kojima se naši muzičari susreću u vrijeme pandemije. 

Na sportskim stranicima počitajte intervju legendardnog Envera Marića koji govori o izboru za novog selektora BiH i svojim favoritima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.