NAJAVA

U dvobroju "Dnevnog avaza" čitajte: Počinje godina raspleta

Edin Džeko, kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, koji se rijetko oglašava u javnosti, a još rjeđe daje intervjue, ekskluzivno je govorio za naš list

Avaz.ba

31.12.2020

Naslovna strana "Dnevnog avaza". Avaz

"Dnevni avaz", najtiražniji dnevni list u BiH, u novogodišnjem dvobroju donosi: Počinje godina raspleta.

Na više od 100 strana redakcija "Dnevnog avaza" za svoje čitaoce pripremila je sve bitne vijesti iz naše države, regiona i svijeta. 

Pročitajte kakve karakteristike posjeduje kupljena i isporučena medicinska oprema te zbog čega je Sud BiH u cijelosti potvrdio optužnicu u aferi „Respiratori“. 

Komentar dana pisao je Tarik Lazović: Najgore  i najbolje.

Ured disciplinskog tužioca VSTV-a BiH formirao je predmet protiv predsjednika Suda BiH Ranka Debevca zbog neprimjerenog kontakta s optuženikom pred Sudom BiH i direktorom OSA-e Osmanom Mehmedagićem zvanim Osmica. Šta su radili dva i po sata zajedno?

Donosimo i analizu budućih političkih kretanja te zanimljiv intervju s predsjedavajućim Vijeća ministara BiH Zoranom Tegeltijom.

Pročitajte zašto je Semir Osmanagić, neumorni vizionar i poduzetnik "Avazova" domaća ličnost godine, a zašto je novoizabrani američki predsjednik Džo Bajden strana.

Za naš list govori i Jasmin Mahmuzić, direktor Agencije za bankarstvo FBiH. 

Tu su i dva specijalna priloga, "RTV Extra" te prilog posvećen najvažnijim događajima u godini na izmaku.

U "RTV Extri" donosimo ekskluzivni intervju s bh. muzičkom zvijezdom Harijem Varešanovićem koji govori o novom projektu, a saznajte i ko je izabran za "Avazovu" stranu i domaću ličnost godine. 

Edin Džeko, kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, koji se rijetko oglašava u javnosti, a još rjeđe daje intervjue, ekskluzivno je govorio za naš list. 

Na stranama Mozaika pročitajte zašto Braco, Gljiva i Nikić žele što prije zaboraviti 2020. godinu

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo konačno je javno objavilo da tragaju za trećim migrantom osumnjičenim za ubistvo Jasmina Berovića. Riječ je o Marokancu Hananiju Benaziju (25) koji je još u bijegu i za kojim je zvanično raspisana potjernica. Više detalja donosimo u današnjem dvobroju.

Pronađite i svoj primjerak kalendara za 2021. godinu sa najuspješnijom reprezentativnom selekcijom košarkaša koji su se plasirali na Evropsko prvenstvo.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.