TRAGEDIJA

Džaferović, Tegeltija i Zvizdić izrazili saučešće porodicama mladih koji su stradali kod Posušja

Porodicama i prijateljima umrlih djevojaka i mladića upućujem najiskrenije saučešće i suosjećam s njihovom boli, objavljeno na Džaferovićevom Facebook profilu

N. Ajnadžić

1.1.2021

Džaferović i Tegeltija uputili telegrame saučešća porodicama stradalih. Avaz

Saučešće porodicama stradalih mladih ljudi kod Posušja izrazili su član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović, predsjedavajući Vijeća ministara Zoran Tegeltija te zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamenta BiH Denis Zvizdić.

- Duboko me potresla vijest o velikoj tragediji kod Posušja i smrti osmero mladih ljudi. Porodicama i prijateljima umrlih djevojaka i mladića upućujem najiskrenije saučešće i suosjećam s njihovom boli - objavljeno je na Džaferovićevom Facebook profilu.




Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović uputio saučešće porodicama nastradalih u Posušju Duboko me...

Posted by Šefik Džaferović on Friday, January 1, 2021

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija u telegramu saučešća naveo je da je s velikom tugom primio vijest o gubitku mladih života u nesreći tokom novogodišnje noći u Posušju.

- U ime Vijeća ministara i moje lično ime upućujem vam izraze najdubljeg saosjećanja. U ovim teškim trenucima naše misli su sa vama - navodi se u telegramu predsjedavajućeg Vijeća ministara.

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma PS BiH Denis Zvizdić u telegramu saučešća napisao je:

- Jako me je pogodila teška tragedija koja se dogodila u prvom danu nove godine u kojoj je stradalo osmero mladih. Izražavam iskreno saučešće porodicama nastradalih mladića i djevojaka i molim Boga da im da strpljenje i snagu zbog užasnog gubitka.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.