PREDJEDNIK SBB-A

Radončić: Moju biografiju poštuju čak i veliki neistomišljenici

Zato dugogodišnji naporan novinarski, neimarski i politički rad i rezultate koje poštuju čak i moji ljuti ideološki protivnici, ne mogu pobrisati falsifikatori vlastitih diploma

Fahrudin Radončić. Avaz

A. Ka.

16.1.2021

Fahrudin Radončić, predsjednik Saveza za bolju budućnost, oglasio se na svom Facebook profilu. 

Njegov status prenosimo u cjelosti.

- Danas su mi suradnici poslali video isječak emisije “Ćirilica”, jednog od najpoznatijih novinara Srbije Milomira Marića.

Zaista je neobično da moju predratnu profesionalnu biografiju poštuju čak i moji višedecenijski neistomišljenici iz Beograda.

To se vidi i iz Marićevog nabrajanja mojih predratnih funkcija i velikog novinarskog rejtinga (iako nisam bio “predsjednik omladine CG”, već član Predsjedništva).


Ipak, iako sve znaju kao i kontroverzni Marić, propagandni i obavještajni centri vladajuće dinastije već godinama pokušavaju da, bez lažne skromnosti, jednu moćnu biografiju - da se ne govori šta tek znači, primjerice, osnivanje najvećeg medijskog koncerna u BiH “Avaza” (20. oktobra 1991. godine u Sarajevu) ili poslijeratna izgradnja arhitektonskih djela koja krase našu zemlju i region - stupidnim uvredama najgore vrste, pretvore u nešto što su u biti oni sami - persone bez ikakve osobne profesionalne biografije ili još gore, biografije pune nelegalnosti, smutnje i radikalizma.

Zato dugogodišnji naporan novinarski, neimarski i politički rad i rezultate koje poštuju čak i moji ljuti ideološki protivnici, ne mogu pobrisati falsifikatori vlastitih diploma, njihovi opskurni nalogodavci i srebroljubivi medijski izvršioci – stoji u objavi Radončića.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.