APELI

Hrabri Ajdin imao još jednu operaciju, za nastavak liječenja potrebna mu je pomoć

Situacija je teška, Ajdinov deformitet je takav da će na žalost trebati još operacija nakon ove i sada je planirana jedna operacija

A. Č.

Ajdin Žigonja: Rođen s rascjepom kičmenog stuba

Foto: Facebook


Porodica Žigonja iz Zenice godinama se bori da svome dječaku Ajdinu, koji je rođen s rascjepom kičmenog stuba i podvrgnut je brojnim operacijama, omogući dostojanstven život.

Kako je njegov otac Elvis objavio, Ajdin je imao još jednu operaciju i sada je dobro, probudio se u potpunosti i komunikativan je.

- Situacija je teška, Ajdinov deformitet je takav da će na žalost trebati još operacija nakon ove i sada je planirana jedna operacija, pa je na kraju imao na jednoj operaciji 3 zahvata.

Ono sto je sigurno to je da će cijena biti mnogo veća od planirane, koliko tačno znat ćemo nakon operacije, mi smo skoro sav iznos sa Ajdinovog računa prebacili na Ajdinov konto u Acibademu, te vas ovom prilikom molimo da budete uz nas, da podijelite apel, da zamolite svoje prijatelje da pomognu - napisao je Elvis Žigonja.

Svi vi koji želite pomoći Ajdonu možete to učiniti uplatama na paypal racun:

#paypal_racun [email protected] 

Te uplatama na Ajdinov račun:

- Za uplate iz BiH

Intesa SanPaolo Banka Zenica

Na ime: Ajdin Zigonja

Račun banke:154-001-00000019-10

Broj Ajdinovog tekuceg racuna: 915791Z1Z66413.

(Ako kojim slučajem neće prihvatiti slovo Z, onda možete staviti broj 2)

- Za uplate iz inostranstva:

Intesa Sanpaolo Banka, Obala Kulina bana, 71000 Sarajevo.

Primatelj: Ajdin Zigonja, Reisa Causevica 11

IBAN:BA391542019991579154

SWIFT: UPBKBA22

Za sve dalje informacije o Ajdinovom slucaju, stanju ili bilo koja pitanja, mozete kontaktirati oca od Ajdina, Elvis Zigonja

Kontak telefon: +38762062226 (viber ili Whatsapp) ili na FB grupi koja se zove POMOZIMO AJDINU ZIGONJI ili licnom profilu Elvis Žigonja.

Više o temi Ajdin Žigonja

NA VRH

Podijeli članak na