ZAJEDNIČKA AKCIJA

U Caritas Sisačke biskupije stigla pomoć 18 bh. kompanija

Prikupljeno i 5.000 eura koji će biti usmjereni na najpotrebitije petrinjske porodice

N. Aj. / Fena

Četiri šlepera pomoći iz BiH

Foto: Fena


Natovareni rezanom drvenom građom, peletom, opekom za zidanje, setovima klupa i stolova te ogrjevnim drvetom, u Caritasov distributivni centar u Sisku u četvrtak su stigla četiri šlepera pomoći iz BiH za potresom pogođena područja.

Pomoć je u zajedničkoj akciji doniralo 18 kompanija iz više gradova, i to Tomislavgrada, Livna, Kupresa, Rame, Glamoča i Jajca, priopćila je Sisačka biskupija.

Dobročinitelje iz BiH u Sisku je dočekala ravnateljica Caritasa Sisačke biskupije Kristina Radić, koja je zahvalila na ovoj vrijednoj donaciji koja će, prema njenim riječima, odmah biti distribuirana do potrebitih.

Kako je tom prigodom posvjedočio jedan od organizatora Ivan Krstanović, akcija je krenula iz župe sv. Ante Padovanskog u Šuici, a onda su se spontano uključili i brojni drugi dobročinitelji iz susjednih mjesta. Krstanović je rekao kako je prikupljeno i 5.000 eura koji će biti usmjereni na najpotrebitije petrinjske porodice, kako ovo nije kraj pomoći te će već za nekoliko dana doći još tri šlepera drvene građe za krovne konstrukcije i drugog građevinskog materijala.

Više o temi Zemljotres

POTVRĐENO IZ EMSC-A
Jak zemljotres pogodio Filipine
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na