REAKCIJE

Gdje je sada Fahro: Otjerali su ga oni kojima je ovo seks igrokaz!

U sinoćnjim neredima u Blažuju povrijeđena su dva policajca i jedan uposlenik IOM-a, a oštećeno 20 službenih vozila

A. J.
  • Migranti su pokazali nezahvalnost našoj državi i ljudima

    Migranti su pokazali nezahvalnost našoj državi i ljudima

    Foto: Instagram


Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon sinoćnjeg incidenta migranata u prihvatnom centru u Blažuju.

Podjećamo da je sinoć u nerednima učestvovalo 2.000 migranata. Povrijeđena su dva policajca i jedan uposlenik IOM-a. Ukupno je oštećeno 20 službenih vozila. Migranti su bacali kamenice i prevrnuli tri policijska automobila.

- Nakon sinoćnjeg, po ko zna kojeg incidenta, migranti su pokazali nezahvalnost našoj državi i ljudima koji im nastoje pomoći. Poslije brojnih krivičnih djela, pljački, silovanja, ubistava, pa i sinoćnjeg demoliranja zajedničke imovine svih nas, svi su se složili oko jednog i upitali se, gdje nam je sad Fahro da ovo sredi.

I da baš je tako. Gdje je onaj Fahro što je imao plan za migrantsku krizu?

Odgovor je jasan. Otjerali su ga oni kojima je ovo sve seksi igrokaz i zabava. Otjeraše ga oni kojima odgovara ova situacija, upravo oni koji se od rata bogate na račun sirotinje i donacija.

Pitam se onda, gdje je Selmo Cikotić, ministar sigurnosti BiH sinoć bio dok je 2.000 migranata tuklo našu policiju, a gdje Šefik Džaferović. Kući, sa svojim porodicama.

Dok su se nečiji očevi, braća, sinovi pod kišom kamenica borili za svoje dostojanstvo i mir u gradu - jedan je od komentara na Instagramu.

NA VRH

Podijeli članak na