REAKCIJE

Igor Radojičić o izvještajima Draška Stanivukovića: Nastavak političke kampanje i nepoznavanje sistema

Današnja konferencija za medije Gradonačelnika i njegovih saradnika je nastavak političke kampanje, sa mnogo političkih stavova i vrlo malo prava, napisao je Radojičić

Piše: E. T.

31.1.2021

Radojičić i Stanivuković: Bivši i aktuelni gradonačelnik. Avaz

Nakon konferencije za novinare koju je organizirao Draško Stanivuković u Banjoj Luci, na svom facebook profilu reagirao je i Igor Radojičić (SNSD), bivši gradonačelnik.

- Predstavljanje izvještaja takozvanog Tima za reviziju i dalje pokazuje visok stepen nepoznavanja propisa i organizacije sistema lokalne vlasti - napisao je na početku Radojičić. 

Dalje, naveo je da u danas pomenutim temama "nema nikakve krivične odgovornosti". 

- I ako neko i podnese prijavu, a nije i dalje jasno za šta, dokazat ću da je laž. Onda su moguće i kontra prijave za lažno prijavljivanje krivičnog djela. Protiv mene prijave su najavljivali i nezadovoljni tajkuni pa sam i tu ostao čist. Neka institucije rade svoj posao, a dokazat ću u svakoj situaciji da sam radio zakonito i u najboljoj namjeri i najboljem razvojnom periodu Grada - napisao je Radojičić. 

Ovo je samo početak


Podsjetimo, Stanivuković je danas u Banjoj Luci predstavio izvještaje o, kako je kazao, kriminalu u proteklom periodu u Gradskoj upravi.


- Kriminal je uhvaćen kao zec i ne može da mrdne. Krivične prijave bit će predat utorak. Ovo je samo početak - rekao je Stanivuković. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.