BANJA LUKA

Stanivuković saslušan u Tužilaštvu: Lukač mi je rekao da ću završiti na podu, ali narod nije tako mislio 15. novembra

Danas sam saslušan povodom događaja koji se dogodio prije više od godinu dana, kada je ministar Lukač, fizički nasrnuo na mene u Narodnoj skupštini

Piše: E. T.

10.2.2021

Draško Stanivuković danas ispred Tužilaštva. Facebook

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke, danas je saslušan u Okružnom tužilaštvu povodom događaja na sjednici NSRS u decembru 2019. godine, kada ga je Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS ošamario


Stanivuković se povodom današnjeg saslušanja oglasio na društvenim mrežama. 

- Lukač je rekao da ću završiti kao NATO zastavice na podu, ali narod tako nije mislio 15. novembra! Ovaj događaj po zapisniku NSRS ne postoji, ali videosnimci govore drugačije.


Danas sam saslušan povodom događaja koji se dogodio prije više od godinu dana, kada je ministar Lukač, fizički nasrnuo na mene u Narodnoj skupštini. Tada je moj zadatak postao još jasniji. Nikada neću stati sa tjeranjem kriminala daleko iz ove zemlje, možda sam zato i prijetnja, ne samo ja, nego i ljudi oko mene.


Ali javnost nam je najbolji saveznik, a oni neka žive u strahu od onoga što mi još možemo saznati. Iako je prošlo toliko vremena, vjerujem da je pravda dostižna - napisao je Stanivuković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.