NAKON INTERVENCIJE

Oglasili se iz restorana "Bistra voda" nakon što su kažnjeni sa 5.800 KM zbog kršenja epidemioloških mjera

Ne mogu izbrojati koliko puta su do sada inspekcijski službenici bili u “posjeti” dok su drugi objekti jednom ili nijednom bili kontrolisani, kažu u objavi iz restorana "Bistra voda"

Policija kontrolirala objekt. Avaz

Piše: Ad. A.

14.2.2021

Nakon što su pripadnici sarajevske policije i inspekcije sinoć u restoranu “Bistra voda” u Vogošći prilikom kontrole zatekli 238 osoba i vlasniku izdali prekršajni nalog te novčanu kaznu u iznosu od 5.800,00 KM i zatvorili objekt, na Facebooku se oglasio i mendažment ovog lokala.

Njihovo saopštenje prenosimo u cijelosti:

- Poslije ogromne podrške naših gostiju i prijatelja, imam potrebu da vam se obratim. Najprije hvala vam puno! Uz vas ćemo izdržati i gore! Znam da objekti nesmetano rade, znam da se tamo kontrole inspekcijskih i policijskih službenika ne vrše, znam da se ne kažnjavaju i isto tako znam da nekome smetamo i da nas svim silama pokušavaju uništiti. Ja vam obećavam da ću se boriti i da ću braniti ono što sam sa svoje dvije ruke izgradio i svjestan sam da je ovo narušavanje mog identiteta, narušavanje mog uspjeha i borne za opstanak mene i svih moji ranika. Ne mogu izbrojati koliko puta su do sada inspekcijski službenici bili u “posjeti” dok su drugi objekti jednom ili nijednom bili kontrolisani. Svakoko će im se uputiti upit i svakako ću saznati ko stoji iza svega ovoga, pa čak razmišljam o tome da u javnost izađem – kaže se u objavi.

Svi gosti su do 23. sata udaljeni iz objekta, nakon čega je zapečaćen.


Posted by Restoran Bistra voda on Nedjelja, 14. Februar 2021.
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.