SAOPĆENJE

Incko čestitao novom gradonačelniku Mostara Mariju Kordiću

Visoki predstavnik je čestitao i svim Mostarcima koji su sudjelovali u izbornom procesu nakon dugih 12 godina

A. Ka.

Valentin Incko

Foto: Agencije


Visoki predstavnik Valentin Incko uputio je čestitke novoizabranom gradonačelniku Grada Mostara, dr. Mariju Kordiću, kao i Gradskom vijeću Mostara, na tome što su izbor za gradonačelnika završili sa velikom ekspeditivnošću.

Visoki predstavnik je čestitao i svim Mostarcima koji su sudjelovali u izbornom procesu nakon dugih 12 godina.

- Građani Mostara konačno su, nakon 12 godina, opet dobili svoj glas, današnjim izborom novog gradonačelnika Mostara provedenim u skladu sa Statutom Mostara, kao završnim korakom u ovom izbornom ciklusu. Molim novog gradonačelnika i novo Gradsko vijeće da ne izgube ni jedan dan i počnu raditi na rješavanju mnogobrojnih problema koja opterećuju svakog građanina Mostara. Zbog toga, sve stranke u Gradskom vijeću treba da što više surađuju. Pred vama je ogromna odgovornost i duga lista prioriteta kako biste izgradili prosperitetnu budućnost Mostara i iskoristili sve njegove potencijale da bi on postao ekonomski dinamičan grad - rekao je Incko.

Incko je također zahvalio dr. Zlatku Guzinu na fer-plej pristupu, integritetu, te na njegovom doprinosu izgradnji nove atmosfere suradnje i pomirenja u Mostaru u istinskom smislu njegove ljekarske zakletve prema kojoj su svi ljudi braća i sestre.

Više o temi Valentin Incko

SKUPŠTINA BPK GORAŽDE
Zatražena i reakcija visokog predstavnika Valentina Incka
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na