SDA RADI NA "ČIŠĆENJU"

Aljoša Čampara objavio fotografiju s Nijazom Musićem koji je isključen iz SDA: "Išćeralo i njega"!

Ko kaže da SDA ne radi na čišćenju svojih redova laže

Piše: E. T.

16.2.2021

Čampara i Musić. Facebook

Nakon što je jučer Nijaz Musić isključen iz SDA, Aljoša Čampara, federalni minsitar MUP-a i bivši član SDA objavio je fotografiju s Musićem uz zanimljiv opis. 


- 'Išćeralo i njega'.  Ko kaže da SDA ne radi na čišćenju svojih redova laže! E sad, misleći da to znaju sami, nije im niko skrenuo pažnju, da se trebaju očistiti korumpiranih, bahatih, neobrazovanih, a ne onih koji ukazuju na sve te devijantne pojave i pojedince koje ih čine.

Nijaz je sinoć isključen jer je objavio snimak na kojem se čuje kako SDA u BPK trguje Ministarstvom unutrašnjih poslova za 30.000 KM i bolnicom za 20.000 KM. Nastavljaju svoj obračun sa neistomišljenicima i ne stide se! Kažu - nanio im štetu.

Ne zna se jel na imidž ili zbog propale trgovine, bit će da je ovo drugo.

Aferim - napisao je Čampara. 

Podsjetimo, 5. februara na sjednici Skupštine BPK NIjaz Musić je iza skupštinske govornice reproducirao snimak razgovora poslanika Edima Fejzića i Sejada Tatarina, kao dokaz scenarija čiji su ceh, kako je naglasio, trebali platiti dopredsjedavajuća Velić, predsjedavajuća Milović, te ministrica unutrašnjih poslova Rišljanin. 

Na snimku lošijeg kvaliteta pominju se i novčani iznosi vezani za smjene ministrice, ali i direktorice Kantonalne bolnice, o kojoj se tada nije raspravljalo.

'Išćeralo i njega' Ko kaže da SDA ne radi na čišćenju svojih redova laže! E sad, misleći da to znaju sami, nije im...

Objavljuje Aljosa CamparaUtorak, 16. veljače 2021.
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.