REAGIRAO NA OPTUŽBE

Mijatović poručio Gorici Dodik: Za tvog oca sam rekao da je seoska varalica

Potpredsjednik SDP-a na prozivke Aleksandri Pandurević odgovorio da je ni Google više ne pamti

A. J.

Mijatović: Drago mi je da vidim SNSD i SDS udruženo na društvenim mrežama

Foto: Arhiv


Nakon žestokih optužbi koje su mu uputile Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika i Aleksandra Pandurević, oglasio se potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović. Njegov status na Facebooku prenosimo u cijelosti:

- Pošto vidim da sam iznervirao Goricu Dodik i Aleksandru Pandurević red je i da odgovorim.

Draga Gorice prvo nisam rekao da je tvoj otac seljačina kako kažes, već seoska varalica, što je bitna razlika, seljaci su pošteni ljudi koji žive od svog rada.

Zatim, sve što se tih godina dešavalo u Beogradu ja dobro znam, a ti teško bila si mala, a sjećam se dobro i Novice Stojičića iz Niša i Duleta ciganina iz Šapca i Borislava Mikelića i prijetnji Jovana Tintora i bugarskih poslova i svega što je tada bilo, a to sve dobro znaju tvoj i moj otac, al to je njihov život ne tvoj i moj!

A ovdje ću stati jer mislim da je bolje zbog vas! A nikad niti sam o tome pričao niti ću, ali čisto da napomenem da se ne zaboravi, a ima toga jako puno!

Da li sam je neko ili niko, sebi sam kao i svojoj porodici, isto kao što si i ti svojoj i to je sasvim dovoljno!

Moj politički stav danas je isti kao i tvog oca sve do 2006. kada smo pobijedili na izborima, zašto  se tada promijenio ne znam, ali moji stavovi su ostali isti.

Na kraju Miloševićeva propast je krenula kada su se u politiku uključili Mira, Marija i Marko, pametnom dosta, a na kraju je po njega došao tada neki "isto niko i ništa" Čedomir Jovanović i tada mu je bio kraj!

Draga Aleksandra, otkud tebe, pa ni Google te više ne pamti, pretpostavljam da te "poverljive informacije" dobijaš od bivšeg dečka.

Evo, čestitam ti zbog njegovog imenovanja u jedan sarajevski upravni odbor nadam se da ste to zalili!!

O tebi zaista ništa više, jer nema!!

Drage dame, sve najbolje vam zaista u životu želim, drago mi je da vidim SNSD i SDS udruženo na društvenim mrežama, doduše Gorica jeste u SNSD-u, ne znam da li je Aleksandra još u SDS-u, nisam primijetio!!! - poručio je Mijatović.

NA VRH

Podijeli članak na