IZBORI U SREBRENICI

Grujičić nakon glasanja: Pozivam članove biračkih odbora da ne dozvole ni najmanju nepravilnost

Vjerujem da će svi građani Srebrenice poslušati moj savjet, bez obzira na nacionalnost i glasati za onog za koga žele, rekao je Grujičić

Piše: A. Bajramović

21.2.2021

Grujičić pozvao sve građane da izađu na izbore i glasaju - Avaz
Grujičić pozvao sve građane da izađu na izbore i glasaju - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4

U Srebrenici su danas u sedam sati otvorena biračka mjesta na kojim birači na ponovljenim izborima biraju načelnika i odbornike u Skupštini opštine Srebrenica.

Glasao je i aktuelni načelnik Srebrenice Mladen Grujičić, a potom se obratio medijima.

- Obaveza je glasati i birati svoje predstavnike. Pozivam i ostale građane Srebrenice da izađu na izbori i iskoriste svoje pravo i izaberu svoje legalne predstavnike koji će se boriti za njihova prava u opštini Srebrenica. Nažalost, imamo jednu situaciju koja prelazi u problem, da jedni političari traže poništenje izbora, a onda kada se ponište izbori, bojkotuju jer su nezadovoljni nekom svojom računicom i matematikom - rekao je.

Izrazio je nadu da Srebrenica neće biti talac određene politike te da će građani izabrati svoje predstavnike.

- Određeni političari ne vode politiku brige o građanima i nije ih briga zato što naši projekti stoje, što javne ustanove trpe. Trudimo se da iskoristimo svaki momenat kako bismo odradili one projekte koje smo zacrtali. Vjerujem da će svi građani Srebrenice poslušati moj savjet, bez obzira na nacionalnost i glasati za onog za koga žele. Vjerujem da će izbori proteći u najboljem redu. Pozivam članove biračkih odbora da ne dozvole ni najmanju nepravilnost koja bi dovela evenutalno do poništenja i ovih izbora - rekao je Grujičić.   

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.