PRATILI NAVIGACIONI SISTEM

Porodica iz Hrvatske se izgubila na Kozari, spasila ih policija

Porodica je pronađena živa i zdrava, bez ikakvih povreda

Potraga trajala tri sata. Avaz

Piše: O. Ma.

24.2.2021

Policija iz Kozarske Dubice, nakon trosatne potrage, spasila je bračni par iz Hrvatske, sa dvogodišnjim djetetom, koji su se izgubili na području Kozare, pri čemu im se i vozilo zaglavilo u blatu.

Porodica je pronađena živa i zdrava, bez ikakvih povreda.

- Policijskoj stanici Kozarska Dubica 22. februara oko 14.40 sati prijavljeno je da se na području te opštine izgubila porodica iz Hrvatske i to tako što ih je navigacioni sistem u vozilu usmjerio na nepristupačan teren na području Kozare - rekla je portparolka PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

Ona kaže da su patrole policije odmah krenule u potragu za porodicom, zajedno sa lugarima dubičkog Šumskog gazdinstva. Prateći šumske znakove, nakon trosatne potrage, porodica je locirana u mjestu Maglajci na Kozari. Radilo se o bračnom paru sa dvogodišnjim djetetom kojima je i vozilo bilo zaglavljeno. Pronađeni su živi i zdravi nakon čega su transportovani do Kozarske Dubice.

- Policijski službenici su ponovo nesebičnim djelovanjem spasili ljudske živote, pokazujući da su u stalnoj službi naših građana, ali i stranih državljana koji borave na našem području - rekla je Alendarević.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.