IZRAZIO SAUČEŠĆE

Čović: Bandić je radio i živio za svoj Zagreb, ali nije zaboravljao rodne Grude i BiH

Ljudske, domoljubne, liderske i vizionarske vrline krasile su životni put našeg Milana, a njegovim preranim odlaskom hrvatska politika i Grad Zagreb izgubili su velikog čovjeka, naveo je Čović

A. J.

Bandić i Čović

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL


Duboko me potresla vijest o iznenadnoj smrti gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, kazao je ldier HDZ-a BiH Dragan Čović, saopćeno je iz HDZ-a BiH.

- U ovom teškom danu i trenutcima neizrecivog bola, teško je pronaći riječi i utješiti članove obitelji. Ljudske, domoljubne, liderske i vizionarske vrline krasile su životni put našeg Milana, a njegovim preranim odlaskom hrvatska politika i Grad Zagreb izgubili su velikog čovjeka.

Posao mu je uvijek bio na prvom mjestu. Radio je i živio za svoj Zagreb i svoje sugrađane, pri tome ne zaboravljajući svoje hercegovačko porijeklo Grude i Bosnu i Hercegovinu, koje je toliko volio, nosio u srcu i uvijek rado navratio, kako bi mu obaveze to dozvolile - naveo je Čović.

Kao predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora, te u lično ime uputio je saučešće porodici Milana Bandića te svim stanovnicima Grada Zagreba.

- Neka mu je laka hrvatska zemlja! - naveo je Čovič, saopćeno je iz HDZ-a BiH.

Više o temi Dragan Čović

NA VRH

Podijeli članak na