ČIN HRABROSTI

Komesar Šut se zahvalio Fahrudinu Mešeljeviću i njegovim sugrađanima koji su uhvatili i savladali pedofila s karanfilom

Pitanje je da li bi njega policija stigla da ga oni nisu zadržali iskreno to kažem . Tu sam došao da podržim njhov pristup i da ih pohvalim, kaže komesar Šut

Admir  Aljimi
Piše: Admir Aljimi

Za uspomenu fotografija s komesarom

Foto: Avaz


Komesar MUP-a ZDK Semir Šut posjetio je danas u Begovom Hanu kod Žepča Fahrudina Mešeljevića i njegove sugrađane koji su uhvatili i zadržali do dolaska policije pedofila iz Srbije Sašu S. (45).

-Zahvalio sam se tim ljudima, jer su obavili svoju građansku dužnost tako što su zadržali osumnjičenog do dolaska policije. Popili smo kafu i poričali, ovo što su uradili je nevjerovatno hrabra stvar. Pitanje je da li bi njega policija stigla da ga oni nisu zadržali iskreno to kažem . Tu sam došao da podržim njhov pristup i da ih pohvalim – kazao je za "Avazov" portal komesar Šut.

  • Zahvalio se i komandir PS Žepče

    Zahvalio se i komandir PS Žepče

    Foto: AVAZ


Podsjećamo da je pedofil 14-godišnju djevojčicu koju je namamio na susret putem jedne od igrica na Facebooku. Prema potvrdi iz Tužilaštva ZDK on je dijete silovao u šumi nedaleko od autobuske stanice. Tužilac ga je ispitao i predložio je da mu se odredi jednomjesečni pritvor.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na