PORUKE

Mijatović: Kakva je razlika između Bakirovog Budnje i Dodikovog Radišića?

Postajem zaista frustriran činjenicom da smo u Sarajevu i mi pobijedili i da se po ovom pitanju nista ne dešava, da je u Sarajevu normalno da Budnje i slični mađioničari iz SDA koji su od 20 KM napravili milione mirno spavaju, kaže Mijatović

Mijatović: Postajem zaista frustriran. Facebook

Piše: E. H.

11.3.2021

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković je danas vrlo jednostavno demonstrirao da je moguće živjeti u pravnoj državi., napisao je na svom Facebook profilu potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović.

- Danas je udario u glavu vrh režima Milorada Dodika. Da li je to jednostavno nije, da li mu prijete siguran sam da prijete, da li je bilo lakše da se ne bavi ovom stvarima pa bilo bi, a da li bi onda bio isti kao i režim pa bio bi. Sto puta sam rekao i opet ću ideološki se značajno razlikujemo, ali ovaj momak pokazuje svima u zemlji da je moguće normalno i moguće po zakonu. Svi vi koji želite promjene i želite normalan život ili radite ovako ili priznajte javno da ste isti kao i dosadašnji režim. Postajem zaista frustriran činjenicom da smo u Sarajevu i mi pobijedili i da se po ovom pitanju nista ne dešava, da je u Sarajevu normalno da Budnje i slični mađioničari iz SDA koji su od 20 KM napravili milione mirno spavaju - poručio je.


✔️BANJA LUKA JE DANAS POKAZALA DA JE MOGUCA PRAVNA DRZAVA KAAKVA JE RAZLIKA IZMEDJU BAKIROVOG BUDNJE I DODIKOVIG...

Posted by Vojin Mijatovic on Četvrtak, 11. March 2021.

Dodao je da se nadam da će brzo krenuti borba protiv kriminala i korupcije u Sarajevu. 

- Ili sam ja zalutao u SDP! I ne zaboravite čak ni vrhunski lažni nacionalizam Dodika koji najavljuje otcepljenje po stoti put ne spriječava Stanivukovića da se bori protiv Dodikovog kriminala. Jedina vakcina za njihov lažni nacionalizam je otkrivanje njihovog kriminala, a ne takmičenje sa njima u dokazivanju nacionalizma. Ovo je poruka i onima u SDP-u koji su dobro ušuškani u poslaničke fotelje, a čija retorika nije nista različita od Dodikove, dok im ne pada na pamet da se bore protiv kriminala i korupcije - zaključio je Mijatović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.