DIREKTOR SKB MOSTAR

Kvesić se uz smijeh prisjetio legendarne izjave o ulasku korone u bolnicu

Informacije sa stanjem o koronavirusu u Hercegovini i ulasku korone u SKB Mostar pale su u sjenu nakon svojevrsnog performansa prvog čovjeka mostarske bolnice

Kvesić: Prisjetio se gafa. Arhiva

Ad. A. / Bljesak

17.3.2021

Javni nastup direktora Sveučilišne kliničke bolnice Mostar Ante Kvesića na konferenciji za medije prije više od godinu postao je viralan u regionalnim medijima, kao i na društvenim mrežama. Informacije sa stanjem o koronavirusu u Hercegovini i ulasku korone u SKB Mostar tako su pale u sjenu nakon svojevrsnog performansa prvog čovjeka mostarske bolnice. 

Najupečatljivija izjava direktora Kvesića bilo je pojašnjenje na koji način se osoblje te ustanove susrelo sa prvozaraženom osobom.

-Umjesto sprijeda ušao nam je sazada. Sve je počišćeno. Sve hladne smo odgodili čekat ćemo bolje vrijeme. Štab na nivou bolnice zasjeda stalno. Kako se stvari dešavaju, mi ih rješavamo - kazao je tada mostarski ravnatelj.

Godinu nakon Kvesić se kroz smijeh se za RTV Herceg-Bosne prisjetio legendarne izjave te naglasio kako ga je nespretna izjava obilježila, prenosi Bljesak.info.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.