SUZBIJANJE ŠIRENJA VIRUSA

Redovno javljanje korisnika biroa za zapošljavanje u Tuzlanskom kantonu putem telefona

Za ostvarivanje drugih prava obavezan je dolazak lično u prostorije Službe/općinskog biroa uz strogo pridržavanje higijensko – epidemioloških mjera

Služba za zapošljavanje TK: O svakoj sljedećoj promjeni korisnici će biti blagovremeno obaviješteni. RTV TK

A. K.

22.3.2021

Služba za zapošljavanje Tuzlanskog kantona u cilju smanjenja rizika i zaštite zdravlja uposlenika i korisnika usluga od širenja bolesti izazvanih koronavirusom uvodi izmjene u pružanju usluga za korisnike redovnih javljanja 30, 45 i 120 dana, navodi se u saopćenju. 

Svi korisnici koji se javljaju na evidenciju Službe za zapošljavanje TK u periodima od 30, 45 i 120 dana, a čiji rokovi za javljanje su u periodu od 23. marta do 6. aprila 2021. godine, redovno javljanje moći će izvršiti putem telefona ili e-maila bez ličnog dolaska u prostorije općinskog biroa.

Ostvarivanje svih drugih prava, poput izdavanja uvjerenja, prve prijave na Biro za zapošljavanje, prijave iz radnog odnosa i traženja informacija ili dostavljanja dokumentacije za Programe sufinansiranja zapošljavanja i samozapošljavanja, obavezan je dolazak lično u prostorije Službe/općinskog biroa uz strogo pridržavanje higijensko – epidemioloških mjera.

Kontakt telefoni i e-mailovi za svaki grad i općinu TK korisnici mogu pronaći na službenoj web stranici Službe za zapošljavanje TK.

O svakoj sljedećoj promjeni korisnici će biti blagovremeno obaviješteni, navode u Službi za zapošljavanje TK.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.