SAOPĆENJE

KO SDA: Sramotan je način na koji Četvorka zbog sina Keme Ademovića blati ime Bogića Bogićevića

Očigledno je da sama Četvorka nije postigla saglasnost o izboru Jasmina Ademovića, sina visokog fukcionera NIP-a Kemala Ademovića, saopćili su iz KO SDA

KO SDA: Ademović se uvlači u političko blato. Arhiv

Ad. A.

24.3.2021

KO SDA, kao i većina bh. javnosti, zgrožena je načinom na koji Četvorka uvlači u vlastito političko blato ime Bogića Bogićevića i zaklanjanjem iza njega pokušava sakriti svoje svađe i nesposobnost, naveli su u saopćenju iz KO SDA.

Očigledno je da sama Četvorka nije postigla saglasnost o izboru Jasmina Ademovića, sina visokog fukcionera NIP-a Kemala Ademovića, za predsjedavajućeg Gradskog vijeća, pa sada krivicu za vlastiti nepotizam i neuspjeh, po već ustaljenom receptu, želi prebaciti na SDA, piše u saopćenju.

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Sarajevo nije se uopće glasalo za izbor gradonačelnika Sarajeva, ali Četvorka ime Bogića Bogićevića koristi da bi pokušala skrenuti pažnju sa činjenice da Ademović mlađi nije dobio podršku svih njihovih vijećnika.

SDA nije uopće izašla sa kandidatom za gradonačelnika i vrhunski je politički bezobrazluk krivicu za međusobne svađe u Četvorci prebacivati na SDA.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.