NAKON INTERVJUA

Mijatović oštro odgovorio Skaki: Lažeš brutalno, a kuneš se u Allaha

Pljuješ komunizam, pljuješ tekovine onoga sto nisi u stanju da okrečis, pljuješ moje djedove i njihove saborce, napisao je Mijatović

Mijatović pozvao Skaku na TV debatu. Arhiva

Piše: Ad. A.

27.3.2021

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a, na svom Facebook profilu oštro je odgovorio Abdulahu Skaki na navode koje je večeras iznio tokom gostovanja kod kod Senada Hadžifejzovića na Face TV.


Njegov status prenosimo u cjelosti:


- Vidiš Skaka, ovo je potpis Josipa Broza Tita na mom reveru, onog istog koji je sa narodima ove zemlje obnovio čitavu bivšu Jugoslaviju pa i to isto Sarajevo koje je nažalost doživjelo da ti budeš gradonačelnik! 


Večeras pljuješ komunizam, pljuješ tekovine onoga što nisi u stanju da okrečiš, pljuješ moje djedove i njihove saborce. Ni moji djedovi se nisu plašili četnika, ustaša i handžar divizije, već su ih brutalno porazili i donijeli slobodu! Pljuješ Skaka moje drugove Irfana Čengića i Dragana Stevanovića, lažeš brutalno, a kuneš se u Allaha! 


A, slušaj me Skaka sve dok ovom zemljom hodaju ljudi poput tebe, koji pljuje po komunizmu i Jelene Trivić i Milorada Dodika koji tvrde da je Draža Mihailović heroj, ja neću stati u ovoj borbi jer bez dileme nacionalizam je isti bez obzira kojoj se boji priklanja - napisao je Mijatović.


Faksimil statusa Vojina Mijatovića. Facebook

Potom je u daljem tekstu pozvao Skaku da se suoče na televiziji po njegovom izboru.


- Hajde Skaka, pošto si takav neimar i takav govornik izaberi i TV kuću i grad gdje želiš da te ovaj ponosni unuk partizana demolira, samo te napominjem ja nisam fin kao moji drugovi Irfan i Dragan, ja ti nisam Dino Konaković, bivši saborac iz SDA, ja sam Vojin Mijatović 100 posto Srbin i 101 posto Bosanac i isto ne podnosim nacionaliste i lažove poput tebe i tvog koalicionog prijatelja Milorada Dodika. 


Hajde Skaka, nemoj bježati i sramotiti poziciju gradonačelnika mog glavnog grada Sarajeva, budi muško pa prihvati nemaš se razloga bojati unuka partizana iz Banje Luke – napisao je Mijatović u statusu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.