MOSTAR

HNS: Obilježena 22. godišnjica smrti Joze Leutara

Preminuo je u Univerzitetsko kliničkom centru Sarajevo 28. marta od posljedica eksplozije naprave postavljene u njegov službeni automobil, a ukopan je na groblju “Masline” u Mostaru

Vijence su, uz članove obitelji Leutar, položili i izaslanici Hrvatskog narodnog sabora. HNS

E. T.

28.3.2021

Danas je 22. godišnjica smrti Joze Leutara, zamjenika ministra Federalnog ministarstva unutarnjih poslova i člana Predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice BiH.


Leutar se 16. marta 1999. godine u službenom automobilu vozio na posao kada je u 07.45 sati ujutro u sarajevskom naselju Ciglane eksplodirala eksplozivna naprava koja se nalazila u njegovom vozilu.


Preminuo je u Univerzitetsko kliničkom centru Sarajevo 28. marta od posljedica eksplozije naprave postavljene u njegov službeni automobil, a ukopan je na groblju “Masline” u Mostaru.


U povodu 22. godišnjice smrti zamjenika ministra Federalnog ministarstva unutarnjih poslova Joze Leutara, izaslanstvo Hrvatskog narodnog sabora danas je položilo vijenac i upalilo svijeću na njegovom grobu u groblju Masline u Mostaru.


Vijence su, uz članove obitelji Leutar, položili i izaslanici Hrvatskog narodnog sabora, izaslanstva Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko – neretvanske, Zapadnohercegovačke i Hercegbosanske županije.


Sveta misa zadušnica služit će se sutra u katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.