REAKCIJE

SDS: Pokušavaju opstruirati rad Stanivukovića, ali time kažnjavaju i sve građane Banje Luke

Nigdje u svijetu nije zabilježeno da Vlada uređuje parkove, kosi travu i postavlja rasvjetu, a da gradska vlast pomaže penzionere i zdravstvene radnike, naveo Lovrić

Stanivuković: Gradonačelnik Banje Luke. Arhiv

Fena

29.3.2021

Potpuno je jasno da uskraćivanjem sredstava neophodnih za normalno funkcionisanje Banje Luke odbornici vladajuće većine preuzimaju na sebe ulogu kaznene ekspedicije koja otvoreno radi protiv stanovnika Banje Luke, po diktatu koji dolazi van ovog grada - poručili u su danas iz banjalučkog SDS-a.


U saopćenju za javnost te stranke se navodi da je u pitanju svjesno nanošenje štete što većem broju stanovnika Banje Luke.


- Pokušavaju opstruirati rad gradonačelnika Draška Stanivukovića, ali time kažnjavaju i sve građane Banje Luke. Nigdje u svijetu nije zabilježeno da Vlada uređuje parkove, kosi travu i postavlja rasvjetu, a da gradska vlast pomaže penzionere i zdravstvene radnike - kazao je Saša Lovrić, član Izvršnog odbora SDS.


Član gradske organizacije SDS-a Boris Šukalo je kazao da predloženim amandmanima na budžet, SNSD-e i Milorad Dodik ostvaruju svoje prijetnje iz izborne noći izrečene građanima Banje Luke -  saopćeno je iz SDS-a.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.