PREOKRET

Kapidžić uporedio Skaku s brazilskim nogometašem: Pet godina dribla SDA

Bolje igra fudbal od košarke, poručio je

Faruk Kapidžić i Abdulah Skaka. Ilustracija

Piše: A. K.

30.3.2021

Faruk Kapidžić, predsjedavajući Komisije za očuvanje nacionalnih spomenika Bosne i Hercegovine i bivši ministar prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo, sinoć je na svom Facebook profilu u svom stilu prokomentarisao gostovanje Abdulaha Skake na Face TV-u.

 - Skaka - Kaká

Dribla SDA 5 godina, a za 5 dana izdribla Konakovića, Kojovića, Nikšića, Hadžifejzovića.... Bolje igra fudbal od košarke - poručio je Kapidžić. 

Kapidžićev status. Facebook

Tom statusu je prethodio status u kojem je također pisao o Skaki, a koji je bio negativno konotiran. Mnogi su ono što je napisao shvatili kao novi sukob u SDA.

- Izjava „glavnog genetičara“ Stranke Demokratske Akcije da on ne može izaći iz stranke jer je po genetskom zapisu on zapravo stranka onda ta stranka mora biti svjesna da mnogi sposobni, moralni, obrazovani, kompetentni i stručni ljudi bi vjerovatno i ušli u stranku da aktivno pomognu u izgradnji boljeg društva ali ne žele da ulaze u dotičnog. Po svemu sudeći prvo slovo prezimena mu je višak - napisao je Kapidžić jučer.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.