POTVRDIO SDP

Magoda imenovan za predsjedavajućeg povjerenstva Turističke zajednice KS

Od 2019. do 2020. godine Magoda je bio generalni direktor KJP 'ZOI'84' gdje je ostvario zapažene rezultate, kažu iz SDP-a

Magoda: Bivši direktor preduzeća ZOI 84. Arhiva

Piše: Ad. A.

31.3.2021

Socijaldemokratska partija BiH za zvaničnoj stranici objavila je da je Vlada Kantona Sarajevo imenovala novog predsjedavajućeg povjerenstva Turističke zajednice Kantona Sarajevo, a to je Kenan Magoda, bivši direktor preduzeća "ZOI'84".

Poručili su da ne sumnjaju da će Magoda na mjestu predsjedavajućeg povjerenstva Turističke zajednice ostvariti vidljive rezultate.

-Od 2019. do 2020. godine Magoda je bio generalni direktor KJP 'ZOI'84' gdje je ostvario zapažene rezultate, uprkos vremenskim uvjetima nepovoljnim za skijanje. Mediji su dosta pisali i o krivičnim prijavama koje je podnio protiv neregularnosti u radu prethodnih uprava ovog preduzeća, zbog čega su ga često napadali i izmišljali afere. Ne sumnjamo da će Magoda i u Turističkoj zajednici Kantona Sarajevo ostvariti vidljive rezultate uprkos činjenici da se radi o području koje je jako pogođeni pandemijom koronavirusa. Želimo mu mnogo uspjeha u radu – saopćili su iz SDP-a.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.