ZASTUPNICA U NSRS

Jelena Trivić pozitivna na koronavirus, u kućnoj je izolaciji

Prve simptome sam osjetila u petak naveče i u subotu se pojavila povišena temperatura, do 38 stepeni, navela je Trivić

Trivić: Osjeća blagi umor, malaksalost i potrebu da češće spava. Arhiv

A. J.

2.4.2021

Potpredsjednica PDP-a i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić pozitivna je na koronavirus i u kućnoj je izolaciji.


Trivić za Srpskainfo kaže da ima blaže simptome.


– Prve simptome sam osjetila u petak naveče i u subotu se pojavila povišena temperatura, do 38 stepeni. Odmah sam se izolovala, i suprug i ja, djeca ne idu u vrtić. Temperatura je trajala kratko, pola dana, spustila sam je sa dva paracetamola. U subotu sam otišla u ARI ambulantu, testirala se, uradila nalaz krvi i dobila uputstva kako dalje da postupam. Test je bio pozitivan, stigao je u utorak – dodaje Trivić.


Kako kaže, osjeća blagi umor, malaksalost i potrebu da češće spava, dok ostale simptome nema ni ona, ni bilo ko u porodici. Sumnja da je virus dobila od brata, tako što su ga vjerovatno prenijela djeca, piše Srpskainfo.


– Moj brat je izgubio čula ukusa i mirisa, nije se ni testirao, njega su odmah zabilježili da je pozitivan. Nismo sa njim dugo bili u kontaktu, ali vjerujem da smo virus dobili preko djece koja se druže, sličnog su uzrasta. Vjerovatno mogu da budu prenosnici. Ne znam koji bi drugi put prenosa mogao da bude – kaže Trivić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.