DIREKTNO U GLAVU

Novinar Šišić odgovorio Avdiću i demolirao Osmicu: Opasno steglo oko vaših šefova

Znate kako to ide, ugostite ga u svom domu, napravite mu kafu, iznesete kolače i sok, i dadnete Nurkićev dres za gostovanje na N1, a smetljar vam vrati bolesnim konstrukcijama, napisao je Šišić

Šišić odgovorio Avdiću. Avaz

Piše: D. H.

7.4.2021

Nakon što ga je Avdo Avdić u svom tekstu naveo kao dio navodne zavjereničke mreže protiv SDA i direktorice KCUS-a Sebije Izetbegović, novinar Almedin Šišić odgovorio je na optužbe na svoj račun.

 Šišić je na svom Facebooku poručio Avdi Avdiću.

- Čujem da me neartikulisani kolega, inače poznat kao džojstik Osmana Mehmedagića, na onom njegovom plaćeničkom smetlju od portala pokušava uvući u njihove međusobne poganštine jer mu se SDA gazde osjećaju ugroženim. Po istoj onoj ružnoj i jeftinoj matrici po kojoj ostalo SDA plaćeničko društvo iz Viber i Whats app grupa, predvođeno mozgom operacija, targetira bilo koga ko je negdje ranije radio "da je njihov čovjek", sad smo, kaže Av Av, svi mi Fahrini i Avazovi koji pišemo negativno o respiratorima, iako vrlo dobro zna kako je Inforadar nastao, na koji način, kako časno radimo i živimo od apliciranja na grantove MZ za pomoć nezavisnim medijima i kritičko i istraživačko novinarstvo. Znao sam da se opasno steglo oko šefova gazde Osmice, ali ne do ove mjere. Pa će vjerovatno uskoro doći i vrijeme da javnost sazna kako je nastalo to smetlje od portala, koji su SDA tajkuni, imenom, dali pare, ko je u Viber grupama i kako se brani kriminal i konstruišu priče kojima se pokušavaju kompromitirati svi što predstavljaju opasnost za Osmicine mu političke šefove.

Znate kako to ide, ugostite ga u svom domu, napravite mu kafu, iznesete kolače i sok, i dadnete Nurkićev dres za gostovanje na N1, a smetljar vam vrati bolesnim konstrukcijama i lažima i pokušajem kompromitiranja. E nećemo tako Av Av", napisao je Šišić.




Facebook status novinara Almedina Šišića. Printscreen

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.