GRADONAČELNICA SARAJEVA

Benjamina Karić: Čestitao mi je gospodin i veliki čovjek Bogić Bogićević

Sarajevo je starije od svake funkcije, od svakog pojedinca i toga trebamo biti svjesni u svakom trenutku, napisala je, između ostalog, Karić

N. Aj.

Novoizabrana gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić

Foto: Avaz


Benjamina Karić, novoizabrana gradonačelnica Sarajeva, oglasila se i na Facebook stranici.

Biti izabrana za gradonačelnicu grada u kojem sam rođena, u kojem sam napravila prve korake, u kojem sam završila škole i fakultete, u kojem sam gradila akademsku karijeru, u kojem sam stekla iskrene prijatelje, u kojem sam zasnovala porodicu i gdje planiram živjeti do kraja života - napisala je Karić.

Dodala je da je svojom upornošću, učenjem i predanim radom ostvarila sve dosadašnje uspjehe te da je to sve što treba za uspjeh i za rezultate i da je to ono što nosi sa sobom i u Gradsku upravu Sarajeva. 

  • Objava gradonačelnice Karić na Facebooku

    Objava gradonačelnice Karić na Facebooku

    Foto: Printscreen


- Zahvalna sam za veliku podršku koju imam od svoje porodice, prijatelja, studenata, partijskih drugova, radnih kolega i svih ostalih koji su bili uz mene. Sarajevo ne trpi oholost, niti sebičnost. Sarajevo je starije od svake funkcije, od svakog pojedinca i toga trebamo biti svjesni u svakom trenutku. Priča o Sarajevu je nadvremenska. Niko nije pametan kao svi, zato vas pozivam da zajedničkim snagama vratimo zlatno doba Sarajeva. Hvala vam svima na velikom broju čestitki, ali moram istaknuti jednu čestitku, čestitku gospodina i velikog čovjeka Bogića Bogićevića - napisala je gradonačelnica Sarajeva.

Više o temi Benjamina Karić

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na