GRADONAČELNICA SARAJEVA

Benjamina Karić: Čestitao mi je gospodin i veliki čovjek Bogić Bogićević

Sarajevo je starije od svake funkcije, od svakog pojedinca i toga trebamo biti svjesni u svakom trenutku, napisala je, između ostalog, Karić

Novoizabrana gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić. Avaz

Piše: N. Aj.

8.4.2021

Benjamina Karić, novoizabrana gradonačelnica Sarajeva, oglasila se i na Facebook stranici.

Biti izabrana za gradonačelnicu grada u kojem sam rođena, u kojem sam napravila prve korake, u kojem sam završila škole i fakultete, u kojem sam gradila akademsku karijeru, u kojem sam stekla iskrene prijatelje, u kojem sam zasnovala porodicu i gdje planiram živjeti do kraja života - napisala je Karić.

Dodala je da je svojom upornošću, učenjem i predanim radom ostvarila sve dosadašnje uspjehe te da je to sve što treba za uspjeh i za rezultate i da je to ono što nosi sa sobom i u Gradsku upravu Sarajeva. 


Objava gradonačelnice Karić na Facebooku. Printscreen

- Zahvalna sam za veliku podršku koju imam od svoje porodice, prijatelja, studenata, partijskih drugova, radnih kolega i svih ostalih koji su bili uz mene. Sarajevo ne trpi oholost, niti sebičnost. Sarajevo je starije od svake funkcije, od svakog pojedinca i toga trebamo biti svjesni u svakom trenutku. Priča o Sarajevu je nadvremenska. Niko nije pametan kao svi, zato vas pozivam da zajedničkim snagama vratimo zlatno doba Sarajeva. Hvala vam svima na velikom broju čestitki, ali moram istaknuti jednu čestitku, čestitku gospodina i velikog čovjeka Bogića Bogićevića - napisala je gradonačelnica Sarajeva.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.