GRAĐANI OGORČENI

Sramotno: Ministrica Bisera Turković i u prodavnicu ide službenim automobilima i pod pratnjom

Kako se može vidjeti na fotografijama, Turković je večeras oko pola sedam sa dva službena vozila otišla u prodavnicu, a sa njom su bili i tjelohranitelji

A. Ka.

Na društvenim mrežama su objavljenje fotografije ministrice vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Bisere Turković (SDA) kako odlazi u prodavnicu uz snažno obezbjeđenje.

  • Džip koji koristi Bisera Turković

    Džip koji koristi Bisera Turković

    Foto: Facebook


Kako se može vidjeti na fotografijama, Turković je večeras oko pola sedam sa dva službena vozila otišla u prodavnicu, a sa njom su bili i tjelohranitelji.

Na automobilima su stajala i rotacijska svjetla, a javnost je naljutio način njenog ophođenja sa javnim novcem, odnosno korištenje službenih vozila u privatne svrhe.

  • Ministrica ulazi u automobil

    Ministrica ulazi u automobil

    Foto: Facebook


- Koliki egoistični, besramni, lopovski parazit (od nula do Bljaksera Turković) moraš biti pa da te po namirnicu u „Bingo“ u pola sedam uveče voze dva službena vozila, prate tjelohranitelji i posilna koja u korpu meće sve što Bljaksera prstićem pokaže. Najprije takve treba malo u kontejner, po ukrajinskom modelu. A onda malo na robiju. Zloupotreba službenog vozila bi morala biti krivično djelo jer je to de fakto krađa – stoji u objavi jednog građanina.

Koliki egoistični, besramni, lopovski parazit (od nula do Bljaksera Turković) moraš biti pa da te po namirnicu u Bingo u...

Objavljuje Ermin Zatega DucaUtorak, 13. travnja 2021.

Više o temi Bisera Turković

KOMENTAR DANA
Fadil: Help me!
NA VRH

Podijeli članak na