ODGOVOR LIDERA NS

Kojović: Oni koji mene nazivaju četnikom glasaju za ministre koji se ponose kada ih zovu četnicima

Odgovorio vijećnici DF-a u SO Srebrenica Dželaludini Nukić koja je navela je da je "Kojoviću lako govoriti iz udobne fotelje iz Sarajeva"

L. S.

Kojović: Neće podržati saradnju bošnjačkog bloka s negatorima genocida

Foto: Arhiv


Lider Naše stranke Predrag Kojović na svom Twitter nalogu uputio je odgovor vijećnici Demokratske fronte u Skupštini općine Srebrenica Dželaludini Nukić, koja ga je spomenula u svojoj reakciji nakon saopćenja njegove partije o načinu formiranja vlasti u tom gradu.

Nukić je navela da je "Kojoviću lako govoriti iz udobne fotelje iz Sarajeva i s neke ogromne plaće dijeliti lekcije ljudima koji žive u Srebrenici i koji moraju nalaziti načine da pomognu sami sebi".

  • Objava Predraga Kojovića na Twitteru

    Objava Predraga Kojovića na Twitteru

    Foto: Printscreen


- Poštovana Dželaludina, i meni je teško gledati da ljudi koji mene vrijeđaju nazivajući me četnikom glasaju za ministre koji se ponose kad ih nazoveš četnicima. A posebno mi je žao da ste Vi u tu poziciju dovedeni nepromišljenim političkim potezima svog ili svojih lidera - napisao je Kojović.

Iz Naše stranke ranije su uputili saopćenje u kojem su naveli da neće podržati koaliciju SDA, SNSD-a i DF-a u Srebrenici, odnosno, kako su naveli, saradnju bošnjačkog bloka s negatorima genocida.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na