BANJA LUKA

Vučiću uručen "Ključ grada": Sada i ja postajem dio Vrbasa

Istakao je da je posebno ponosan da, iako su različitog mišljenja političke partije u gradu Banja Luka, da je jednoglasno doneseno da on dobije ovo priznanje

Fu. M.

Vučić postao počasni građanin Banje Luke

Foto: Agencije


Aleksandru Vučiću, predsjedniku Srbije uručeno je najveće gradsko priznanje Banje Luke "Ključ grada" sa poveljom "Počasni građanin".

- Ovim priznanjem se zahvaljujem na njemu jer znam  ko ga je sve osvajao. Sada i ja postajem dio Vrbasa, i velike istorije grada Banjaluka. Čast je biti u društvu Petra Kočića, mnogobrojnih pisaca, pjesnika, sportista, umjetnika i ostalih. I ja sam danas postao Banjalučanin - naglasio je Vučić.

Istakao je da je posebno ponosan da, iako su različitog mišljenja političke partije u gradu Banjaluka, da je jednoglasno doneseno da on dobije ovo priznanje.

- Ovaj grad pokazuje svojom istorijom, raznolikošću i svim drugim stvarima koliko je velika. Banjaluka mora biti primjer drugima", naveo je Vučić.

Dodao je da svi mogu da žive zajedno, da rade i grade.

Ovo sa zadovoljstvom prihvatam kao Srbin jer mi je stalo da sve uradim za očuvanje srpskog jezika, kulture, istorije i svega. Imat ćemo sve veću snagu, ekonomsku snagu i moć. Pomagat ćemo koliko god budemo mogli Republici Srpskoj - kazao je Vučić, prenose Nezavisne.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na