DRUŠTVENE MREŽE

Nasilničko i bahato ponašanje direktora Hitne pomoći Adema Zalihića

Emir Ražanica, između ostalog, navodi da je Adem Zalihić njegovu suprugu danas udario laktom u predjelu prsa unijevši joj se u lice

A. Ka.

Adem Zelihić

Foto: Agencije


Emir Ražanica na svom Facebook profilu objavio je kako se to direktor Hitne pomoći Adem Zalihić koji je njegov prvi komšija danas bahato ponašao.

Ražanica, između ostalog, navodi da je Adem Zalihić njegovu suprugu danas udario laktom u predjelu prsa unijevši joj se u lice, te da je ovo samo jedna od neugodnosti koje trpi njegova porodica od strane direktora Hitne pomoći.

Sve prijavljeno policiji

On tvrdi i to da je i prije Zalihić verbalno napadao i prijetio njemu i njegovoj porodici, ali da se nije nadao da će fizički napasti i na ženu, vjernicu sa hidžabom.

Sve je prijavljeno policiji i očekuje se sudski epilog.

Objavu Emira Ražanice prenosimo u cjelosti:

- Danas je u poslijepodnevnim časovima Adem Zalihić, moj prvi komšija i aktuelni direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, fizički nasrnuo na moju suprugu Velidu.

Tome je prethodila „blokada“ ulice koju je izveo Zalihić sa svojom djecom i još nekoliko djece iz komšiluka na način što je parkirao svoje vozilo na ulicu, a ostatak širine ulice je blokirao sa željeznim golovima, koje je donio iz svoje bašte, i biciklima koje koriste njegova djeca, a sve kako bi spriječio ostalu djecu među kojima su i moja da ulicom prolaze i voze bicikle.

Nakon što su se djeca požalila supruzi i meni da ne mogu proći ulicom moja supruga Velida je usmeno tražila da sklone „prepreke“ sa puta, nakon čega je Adem Zalihić nogom šutnuo loptu prema njoj i pogodio je mrškajući je i tjerajući sa ulice. Nakon toga ju je udario laktom u predjelu prsa unijevši joj se u lice, pri čemu ga je ona braneći se ošamarila.

Mnoge neugodnosti

Ovo je zadnja od mnogih neugodnosti, koje trpi moja porodica od mog prvog komšije Adema Zalihića otkako sam doselio na Sedrenik. Dosada je verbalno napadao i prijetio meni i mojoj porodici, ali nisam se nadao da će fizički napasti i na ženu, vjernicu sa hidžabom.

Sve je prijavljeno policiji tako da očekujemo sudski epilog – stoji u objavi Emira Ražanice.

  • Objava Emira Ražanice

    Objava Emira Ražanice

    Foto: Printscreen


Nakon ovih optužbi oglasio se i Adem Zalihić na svom Facebook profilu.

- Po ko zna koji put napadnuti smo ja i moja porodica ali ovo u Ramazanu je prevršilo svaku mjeru. Tuku nam djecu, pozivaju policiju konstantno godinama (na dan ženinog porođaja, kada smo izašli iz bolnice nakon korone, itd.), svaki naš uspjeh nam zagorčaju (danas sam objavio knjigu i očekivao sam neki napad) a kao vrhunac danas sam optužen da sam udario tu ženu.

  • Status Adema Zalihića

    Status Adema Zalihića

    Foto: Facebook


Obzirom da su se mnogi moji prijatelji uznemirili zbog ove potvore želim im poručiti sljedeće:

Evo Ramazan je, dove se primaju od vjernika pa ja molim Gospodara da razotkrije i ponizi spletkaroše još na dunjaluku. Ako sam udario ovu ženu Gospodaru učini da mi se ruka oduzme, ako su oni potvorili mene kazni ih kako samo Ti znaš, a Ti si sudija najpravedniji - naveo je Zalihić.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na