NAKON SAOPĆENJA

Muriz Memić za "Avaz": Istražitelji su blizu Alise Mutap zato se očajnički brani pismom

Ništa ne bih uspio da nisam vodio svoju istragu. Blizu je dan kada će Alisa i Dalida Burzić odgovarati, kaže Memić

Memić: U strahu su zbog uspješne istrage. Avaz

Admir  Aljimi
Piše: Admir Aljimi

5.5.2021

Nakon što je porodica Mutap poslala saopćenje u kojem navode da su sarajevskom tužilaštvu prijavili Muriza Memića, oca ubijenog Dženan, on je za portal „Avaza“ reagirao na ovo pismo rekavši da su u očaju, jer Tužilaštvo BiH očigledno odlično radi svoj posao.

- Ovo me nije iznenadilo od porodice Mutap, kada god istraga krene u pravom smjeru oni je pokušavaju preusmjeriti. Mislim da bi Alisa i Dalida Burzić trebali reći ko je ubio Dženana. 

Već mi je Dalida Burzić rekla da je Dženan ubijen. Kazala je: „Nije on njega htio ubiti“ i pokazivala je rukama. Davno sam rekao neka ona kaže ime ja ću prezime. Uostalom Alisa je bila na licu mjesta, ja nisam. A njih boli što sam ja svojom istragom došao do rezultata i uskoro očekujem pravdu. Istražitelji su blizu Alise, zato su u očaju i daju saopćenje. 


Ništa ne bih uspio da nisam vodio svoju istragu. Blizu je dan kada će Alisa i Dalida odgovarati. Ovo oko pištolja što tvrde su čiste nebuloze. Ja imam oružje registrirano na svoje ime, legalan sa dozvolom.

O njihovoj čestitosti mi znamo sve i ko im je lupao vozila i ko je dolazio da puca u njihovom dvorištu i izrešetao vozila, sve se zna... Još više su se uvalili kazavši da se radi o udarcu automobilom u dva pješaka, ali su zaboravili da Dženan nije imao povrede od bilo kakvog udesa – kazao je Memić za portal Avaza. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.