NAJBOLJI TENISER SVIJETA

Novak Đoković ekskluzivno za "Avaz": Drago mi je da ovdje vidim puno djece, to je pozitivan znak

Znam da ima puno osporavanja, svjestan sam svega, ali mi ulažemo energiju i usmjeravamo je ka pozitivnim stvarima, kazao je Đoković

Piše: Nusret Smajović

5.5.2021

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković boravi treći dan u posjeti BiH, tačnije Visokom i Bosanskoj dolini piramida, a nakon današnjeg obilaska tunela Ravne, dao je i ekskluzivnu izjavu za portal "Avaza". 

- Već treći put dolazite u Bosansku dolinu piramida, šta je to što Vas dovodi, koja je tajna u pitanju - pitao je novinar Nusret Smajović najboljeg svjetskog tenisera. 

- Dovodi me energija i ljudi! I energija koja je ovdje prisutna, tunela, piramide, ali i energija domaćina, Sabine i Semira prije svega, ljudi koji su čistog srca, koji imaju najbolje namjere, ne samo za sebe i svoju okolinu, nego za čitavu civilizaciju. Ovo što je ovdje urađeno mislim da ne treba samo da bude dika i ponos BiH, već i čitavog regiona i ovog dijela svijeta. Znam da ima puno osporavanja, svjestan sam svega, ali mi ulažemo energiju i usmjeravamo je ka pozitivnim stvarima i drago mi je da vidim da ima puno djece, porodica, i mnogo više posjetilaca nego prošle godine, i to je pozitivan znak. Znači da ovdje postoji nešto - kazao je Đoković za "Avaz". 

Pogledajte video. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.