PREDSJEDNIK SBB-A

Radončić uputio čestitku povodom Ramazanskog bajrama: Blagdan je prilika da jačamo naše prijateljske odnose i uspostavljamo pokidane veze

Uvaženi reisu Huseine ef. Kavazoviću, Vama i svim muslimanima želim da, lično i u ime svih članova i simpatizera SBB-a, čestitam predstojeći Ramazanski bajram

A. Ka.

12.5.2021

Fahrudin Radončić. Avaz

Predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić uputio je bajramsku čestitku reisu-l-ulemi Islamske zajednice u BiH dr. Huseinu ef. Kavazoviću, svim pripadnicima Islamske zajednice BiH i građanima islamske vjere u našoj dražavi i dijaspori.

- Uvaženi reisu Huseine ef. Kavazoviću, Vama i svim muslimanima želim da, lično i u ime svih članova i simpatizera SBB-a, čestitam predstojeći Ramazanski bajram, uz molbe Uzvišenom Allahu, dž. š., da svim postačima primi post i sve ibadete koje su činili za vrijeme najodabranijeg mjeseca.

Neka bajramski blagdani unesu radost i ljubav u sve domove širom naše države i da ovaj veliki muslimanski praznik mira i sreće provedemo u krugu svojih porodica, u dobročinstvu, toleranciji i jačanju međusobnog razumijevanja i povjerenja. Bajram je prilika da jačamo naše prijateljske odnose i uspostavljamo pokidane veze.


Nažalost, i ovaj Ramazanski bajram dočekujemo u tragičnim okolnostima pandemije koronavirusa. Uz želju da svi ostanemo zdravi, vjerujem da ćemo dane Bajrama provesti u miru, sreći i ljubavi svojih porodica te da ćemo bajramsku radost podijeliti sa svojim komšijama, rodbinom i prijateljima.

Bajram Šerif Mubarek Olsun! – stoji u čestitki lidera SBB-a.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.