POTRAGA

Porodica prijavila nestanak Arnele Smajlović, videonadzor snimio muškarca kako plaća gorivo njenom karticom

Porodica tvrdi da se Arnela nalazila s muškarcem u vozilu srbijanskih registarskih oznaka, odnosno da je to vozilo registrirano u Sjenici

Porodici potvrđeno da je Arnela otišla u Sjenicu. Avaz

Piše: Ad. A.

7.6.2021

Porodica Arnele Smajlović iz Sarajeva jučer ujutro je prijavila policiji njen nestanak.

Oni su u svojoj Facebook objavi naveli da je Arnela sa sobom ponijela lične stvari, ali je ostavila mobitel. 

Članovi porodice su priložili i nekoliko gotografija s videonadzora benzinske pumpe „Petrol“ u Mokrom, gdje se vidi muškarac za kojeg tvrde da je gorivo platio Arnelinom karticom. Kako su saznali s kartice je skinut iznos od 86 maraka. Dalje tvrde da se Arnela nalazila s muškarcem u vozilu srbijanskih registarskih oznaka, odnosno da je to vozilo registrirano u Sjenici.

- Tražimo da se samo javi živa i zdrava i da je to učinila čiste duše, svoje volje i savjesti. Molim te javi se ako je sve uredu sa tobom. Uključeni su sud, granična policija i potvrđeno nam je da se uputila u Sjenicu. Zar si mogla nekom vjerovati preko interneta i ostaviti svoj život i karijeru koja je izgrađena maksimalno, to nas ne zanima, samo da si dobro i zdravo i da dođemo i vidimo gdje si i skim si. Allahu daj joj pamet snagu i izdržljivost, ako je u teškoj situaciji. Ti si sve naše u životu i borit ćemo se do kraja za tebe bez obzira šta je bilo – napisali su članovi Arneline porodice na Facebooku.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.