GOSTOVANJE NA FACE TV

Arijana Memić ovako odgovorila na pitanje ko zataškava istragu: Ima Bakir, ima raznih Bakira, ima Asima, ima vječitih studenata

Arijana je ispričala i da je Dženanu Alisa rekla za poruku koju je dobila i koja je glasila: "Ovo će ti biti najkraća veza, likvidirat ćemo ti momka"

A. J.

Arijana je kazala da joj je otac rekao ko je Dženanov ubica

Foto: Screenshot


Arijana Memić, sestra rahmetli Dženana Memića, tokom gostovanja na Face TV, odgovarajući na pitanje novinara Senada Hadžifejzovića ko je sistem, ko su moćnici, grupa, opasni tipovi, ko istragu zataškava, kazala je da je jasno da to neko diriguje iz vrha države.

A znate li vi ko je to, upitao je Hadžifejzović, na šta je Arijana odgovorila:

- Znate kako kažu Senade, ima Bakir, ima raznih Bakira. Ima Asim, ima raznih Asima. Ima vječitih studenata, ima raznih studenata. Ne znam, saznat će se ako Bog da uskoro - odgovorila je Arijana Memić.

Na pitanje zbog čega bi nekome ko je na visokoj poziciji bilo u interesu da sakriva ubistvo nekog momka, Memić je odgovorila da je to vjerovatno zbog toga što je neko iz vrha umiješan u ubistvo Dženana ili u zataškavanje toga.

- Državno tužilaštvo radi, pa ako Bog da, saznat ćemo uskoro - navela je Arijana.

Na konstataciju da je Muriz Memić rekao na Face TV da zna ko je ubica, Arijana je kazala da je i njoj to otac rekao. 

Ona je ponovila da postoje dokazi da je Alisa Mutap saučesnik ubistva Dženana Memića te da to tvrdi pet godina.

- Brat mi je rekao, mislim da je to bio decembar 2016. godine. Oni su se tada poznavali nekih 15-tak dana. Da je ušao u emotivnu vezu s tom djevojkom. Nisam imala neko mišljenje o njoj, tek su se upoznavali. Da bi nakon toga rekao da je dobio neku poruku preko Alise, da mu je Alisa rekla za tu poruku koja je glasila: "Ovo će ti biti najkraća veza, likvidirat ćemo ti momka". I to se nigdje ne spominje niti je Kantonalno tužilaštvo provjerilo te navode - rekla je Arijana Memić.

Podsjećamo da je danas održano ročište za određivanje mjere pritvora Alisi Mutap Ramić, bivšoj djevojci ubijenog Dženana Memića koja je bila s njim kobne noći 8. februara 2016. kada je smrtno povrijeđen.

Više o temi Arijana Memić

KOMENTAR DANA
Vrijeme izriče pravdu
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na