GRAD SUNCA

U Trebinju otvoreni bazeni, najmlađi uživali u kupanju

U sklopu noćnog termina moguće je i odigravanje vaterpolo utakmica za rekreativce

P. Mucović

19.6.2021

Otvorena kupališta u Trebinju. P. Mucović

Relativno visoka temperature koja je u najtoplijem dijelu dana bila oko 30 stepeni Celzijusa, mnogim trebinjcima, ali i turistima bila je dovoljan motiv da posjete olimpijski bazen "Banje" koji je danas svečano otvorio svoja vrata, ili "Akva park" u Gradu sunca, čija kupališta su otvorena proteklog vikenda.

Prema riječima Zorana Čučkovića, direktor JU „Bazeni“ Trebinje, ove sezone uvedene neke novine na olimpijskom bazenu sve u cilju obezbjeđivanja što boljih uslova za posjetioce.

- Cijeli plato je završen tako da su sada postavljene ležaljke i na sjevernoj strani. Uveden je jutarnji termin za rekreativce kao i za penzionere, od osam do deset časova. Rekreativci će moći da koriste bazen i nakon 18 sati sve do noćnog kupanja, tj. do 20. U sklopu noćnog termina moguće je i odigravanje vaterpolo utakmica za rekreativce - pojasnio je Čučković i dodao da su cijene karata kao i prošle godine, za djecu jednu marku a za odrasle dvije, dok je noćno kupanje na olimpijskom bazenu tri marke.


Najmlađi su danas uživali. P. Mucović

Cijela cjelodnevne ulaznice za "Akva park" u Gradu Sunca, je 25 KM, cijena poludnevne ulaznice je 15KM, dok djeca do 120 cm visine ne plaćaju ulaznicu.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.