GRADSKI BAZENI U KONJICU

Spas od visokih temperatura, zabava i uživanje za sve generacije

Rashlađenje od visokih temperatura, koje su danas u Konjicu iznosile oko 30 stepeni, su uglavnom tražila djeca i mladi, ali i nekolicina odraslih

S. Džajić

19.6.2021

Gradski bazeni „Aqua Park“ spremno dočekuju ljeto - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Gradski bazeni „Aqua Park“ u Konjicu su počeli s radom prije desetak dana i spremno dočekuju ovogodišnju ljetnu sezonu. Nesib Ćukle, suvlasnik objekta, kaže da su uradili dobru pripremu za ljeto, te se nadaju i dobroj posjeti gostiju.

- Spremno dočekujemo ovu ljetnu sezonu, u toku dana imamo kupanje, a navečer organiziramo muzički program s muzičarima sa naše estrade. I ove godine najviše gostiju očekujemo iz Bosne, odnosno Sarajeva, a tu su i domaći gosti koji redovno posjećuju naše bazene. Imamo i ponudu jela i pića, kao i sportske sadržaje, odbojku i vaterpolo - kazao je Ćukle.

Rashlađenje od visokih temperatura, koje su danas u Konjicu iznosile oko 30 stepeni, su uglavnom tražila djeca i mladi, ali i nekolicina odraslih.

Bračni par Enver i Slađana Ribić su iz Sarajeva došli da uživaju na Gradskim bazenima u Konjicu.


Bračni par Slađana i Enver Ribić iz Sarajeva: prvi utisak je dobar. S. Džajić

- Supruga je od kolegice saznala za ove bazene i došli smo da se i sami uvjerimo kakva je usluga. Prvi utisak za sada je dobar i ako budemo u potpunosti zadovoljni, planiramo onda češće dolaziti, jer nije nam daleko doći do Konjica - kaže Ribić.

Dnevna ulaznica za korištenje Gradskih bazena „Aqua Park“ iznosi 6 KM za odrasle, a 3 KM za djecu do 14 godina.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.