LJETO

"Dnevni avaz" i resort "Malo More" vam poklanjaju ljetovanje za dvoje

Historijska jezgra Trogira smještena je na obali Kaštelanskog zaljeva, na otočiću Trogiru između Čiova i kopna, spojena kamenim mostom s kopnom

"Dnevni avaz" i resort "Malo More" vam poklanjaju ljetovanje za dvoje. Avaz

Piše: M. D. A.

23.6.2021

Savršen odmor za dušu i tijelo možete osjetiti u našem kompleksu u jednom od najljepših dijelova Trogira. Historijska jezgra Trogira smještena je na obali Kaštelanskog zaljeva, na otočiću Trogiru između Čiova i kopna, spojena kamenim mostom s kopnom. 

Trogir oduševljava posjetitelje kulturno-historijskim spomenicima i malim ulicama te umjetničkim zbirkama s brojnim remek djelima.

Zadivljujući bazen u resortu - Avaz
Dnevni avaz
Udoban smještaj u resortu - Avaz
Prirodan odabir za one koji žele imati odmor iz snova - Avaz
Čisto more udaljeno nekoliko metara od apartmana - Avaz

"Malo More" resort je prirodan odabir za one koji žele imati odmor iz snova i osjećati se kao kod kuće. Moderni smještaj, čisto more samo par metara od apartmana, veliki vanjski i unutarnji parking, zadivljujući bazen, spa, wellness, teretana, odličan restoran i još mnogo toga. A sve po pristupačnoj cijeni.

"Dnevni avaz" svojim najvjernijim čitaocima poklanja fantastičan boravak u Trogiru, u resortu Malo More.

Sve što trebate uraditi je zapratiti Instagram stranice Dnevni avaz i Malo More te označiti osobu (do 28.6.2021.) koju želite povesti i uživati u odmoru.


Najsretniji će biti odabrani automatskom metodom (putem aplikacije) i ime najsretnijeg dobitnika ćemo objaviti na portalu www.avaz.ba.

Imena najsretnijih će biti objavljena 29.6.2021.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.