JUBILEJ

Zaposlenici "Medis International BiH" povodom 15 godišnjice postojanja zasadili 15 četinara na padinama Igmana

Razvili smo se i postali lider na području terapije multiple skleroze, epilepsije, ginekologije, liječenja rijetkih bolesti, specijaliziranih bolničkih proizvoda i estetike, kaže Fazlić

Ad. A.

Uposlenici sadnjom četinara proslavili godišnjicu firme

Foto: Medis International BiH


Kompanija „Medis International“ Bosna i Hercegovina ove godine obilježava 15 godina postojanja i poslovanja u našoj zemlji. Tim povodom je bh. tim „Medisa“ nakratko napustio urede i uredsko okruženje zamijenio prirodom.

 • Direktor firme Emir Fazlić

  Direktor firme Emir Fazlić

  Foto: Medis International Bosna i Hercegovina


Nastavljajući svoju praksu društvene odgovornosti i ekološke osviještenosti, ekipa iz „Medis International BiH“ zasadila je simboličnih 15 četinara na padinama olimpijske planine Igman kod Sarajeva.

Ovim je „Medis“, nezavisna kompanija za marketing i prodaju farmaceutskih proizvoda, ponovo pokazao društvenu odgovornost i brigu za očuvanje okoliša.

 • Posađeno simboličnih 15 četinara

  Posađeno simboličnih 15 četinara

  Foto: Medis International Bosna i Hercegovina


„Medis“ je u Bosni i Hercegovini uspio zauzeti vrlo visoku poziciju i postati prepoznatljiv u pružanju jednakih terapijskih mogućnosti pacijentima poput onih kakve su dostupne u Evropi i svijetu. U svom asortimanu nudi odabrane visokokvalitetne lijekove, dodatke prehrani i medicinska sredstva svjetskih poznatih proizvođača, kao i vlastite brendove. „Medis International BiH“ posluje u sklopu matične kompanije Medis iz Ljubljane, koja pokriva srednju i istočnu Evropu, ima više od 350 uposlenih te iza sebe ima 30 godina tradicije.

Izvršni direktor „Medis International BiH“ Emir Fazlić ponosno ističe:

 • Novo drveće uljepšat će Igman

  Novo drveće uljepšat će Igman

  Foto: Medis International Bosna i Hercegovina


-U periodu koji je iza nas ostvarili smo vrlo uspješne rezultate poslovanja. Razvili smo se i postali lider na području terapije multiple skleroze, epilepsije, ginekologije, liječenja rijetkih bolesti, specijaliziranih bolničkih proizvoda i estetike. Pored toga smo kroz 15 godina djelovanja u BiH postali prepoznatljiva farmaceutska kompanija sa produktima poput Novalac mliječnih formula, Imunoglukana, Waye i slično.

Fazlić dalje dodaje da veliko srce „Medisa“, koje je i novi logo kompanije, žele ove godine, uz obljetnicu kompanije, otvoriti prema svima i prikazati na različite načine kroz niz aktivnosti u Bosni i Hercegovini.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na