RAZGOVOR U ČETIRI OKA

Nešić odgovorio Dodiku: Zna on, a znam i ja šta je tu noć od mene tražio, a šta sam odbio

Pristojnost nalaže da o tome javno ne govorim, dodao je

A. K.

5.7.2021

Nenad Nešić i Milorad Dodik. Avaz

Lider Demokratskog narodnog saveza Nenad Nešić oglasio se nakon optužbi Milorada Dodika na njegov račun, o razgovorima koji su vođeni u četiri zida.

- Panika i strah su najveći neprijatelji i u politici i u životu, a Milorad Dodik je u panici i strahu. Zato javno iznosi neistine o razgovoru koji je vođen u četiri zida, obmanjuje javnost i napadajući me bodri sebe, jer nema ko drugi da ga okuraži. Sliku da je ostao sam pokušava zamagliti lošom reprodukcijom moći. Časni ljudi to nerade. U strahu su velike oči, pa se često zamagli pred njima. Tako je i Dodik očigledno pobrkao o kome govori. Nenad Nešić nikada i ni pred kim nije ni klečao, ni molio. Zna Dodik, a znam i ja šta je tu noć od mene tražio, a šta sam odbio. Pristojnost nalaže da o tome javno ne govorim. A, ako hoće da vidi one koji kleče, neka ode do Kozarske Dubice. Tamo će naći onoga koga je kupio da kleči pred njim, dok od njega bježe svi koji vide da mu je došao kraj", rekao je Nešić.

Podsjećamo, na današnoj konferenciji za novinare, Milorad Dodik je uz opasku kako na političkoj sceni treba uvesti malo više obraza spomenuo Nenada Nešića koji je, kako tvrdi, klečio pred njim da bude direktor. 


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.